Vakantiehuis compleet met alle luxe en comfort en op loopafstand van Belvès

Le Beau Rêve is officieel onderscheiden als vijf sterren vakantiehuis

  • En dat vind je in alles terug, uw eigen privé en verwarmd zwembad, fantastisch uitzicht.
  • Volledig omheind terrein, met elektrische poort en zeer ruime inpandige garage.
  • Uw boeking is all-inclusive* en daarmee is ons huis, uw vakantiehuis, meer dan compleet.
  • Het ontbreekt u aan niets en vanzelfsprekend zijn uw bedden bij aankomst opgemaakt. 


In onze ruime keuken vindt u alles wat u mag verwachten van een vakantiehuis van dit kaliber en dus alles wat nodig heeft om lekker te koken. Maar in de nabije omgeving zijn ook voldoende leuke restaurantjes waar u heerlijk kunt eten.  

Le Beau Rêve ligt op loopafstand van het gezellige historische stadje Belvès met alle voorzieningen en niet ver van de oevers van de Dordogne. U bent hier lekker weg van alle drukte en stress, geniet van ruimte, luxe en comfort met heerlijk uitzicht en een veelzijdige en prachtige omgeving.

Reserveer nuuw vakantie 2018


 

Rond uw vakantiehuis met zwembad is veel te beleven in de Dordogne

De Dordogne is binnen 10 minuten bereikbaar, is kalm en makkelijk te bevaren en dus een paradijs voor iedereen die van varen houdt. Het landschap en de regio verschillen per vallei en per rivier en lenen zich uitstekend voor wandeltochten, fietsen, mountainbiken en paardrijden, zwemmen, kanoën of vliegen met ultralight vliegtuigjes of ballonvaarten.

Kastelen, bastides en golfbanen in de Dordogne, om de hoek van uw vakantiehuis

De Dordogne heeft de meeste kastelen, burchten, historische plaatjes en bastides van Frankrijk en vele andere bezienswaardigheden. De regio wordt gekenmerkt door het glooiende landschap, ideaal voor golf. De streek rondom vakantievilla Le Beau Rêve telt dan ook diverse golfbanen. En wat is er lekkerder om na een dagje golf in de zomer, lekker te genieten in een prive zwembad.