over uw vakantiehuis en de eigenaren

wij vertellen u er graag meer over

De Nederlandse eigenaren van uw vakantiehuis in de Dordogne

Wij zijn Marjet en Henk Put, de Nederlandse eigenaren van Le Beau Rêve, en vanaf 2013 verhuren wij in de zomermaanden ons vakantiehuis in de Dordogne Frankrijk. Sindsdien hebben we ruim 50 families ontvangen, waarvan velen meerdere keren.
Dat ervaren we als een compliment en het is telkens weer een bijzonder gevoel onze gasten te ontvangen.
Wij stellen ons graag voor en geven wat achtergrond informatie over het ontstaan van ons huis.

Marjet Put

Ik heb ruim 30 jaar met veel plezier als secretaresse en management assistente gewerkt en uiteindelijk in 2009 het roer omgegooid. Sindsdien ben ik zelfstandige en verzorg voor ondernemers de financiële administratie en management rapportages. In dat jaar werd ik ook oma van een kleindochter en 3 jaar later van een kleinzoon, mijn grootste trots en mooiste rol ooit!

In 2010 is onze droom gerealiseerd, een eigen huis in Frankrijk, waar we zoveel mogelijk proberen te zijn. Genieten van de rust, natuur, stilte en het goede leven in Frankrijk. En van het feest als we met het gezin samen in de Dordogne zijn.
En oh ja, de naam Le Beau Rêve (de mooie droom) was mijn idee.

Henk Put

In 1992 ben ik met een onderneming gestart en in 2008 verkocht aan het management team. Dat stelde ons in de gelegenheid om een lang gekoesterde wens in vervulling te laten gaan, een eigen huis in Frankrijk en met name in de Dordogne.
Sindsdien was ik compagnon van een wijnimportbedrijf, en coach en begeleid ik nu ondernemers in succesvol ondernemen.

Vanaf 2013 zet ik ook onze vakantiehuis voor de verhuur op de kaart en geniet volop van het gezin, als trotse vader van twee dochters, opa van twee heerlijke kleinkinderen en al 35 jaar van een geweldige relatie met Marjet. Én regelmatig van het goede leven in Frankrijk!

Het ontstaan van ons luxe vakantiehuis in de Dordogne Frankrijk

We waren al heel vaak in Frankrijk op vakantie geweest en voelden ons altijd direct thuis in de Dordogne, met name in de regio rond Belvès.

In het voorjaar van 2008 gingen wij dan ook daar op zoek naar een kavel waar we ons eigen huis wilden bouwen. Geen vakantiehuis, maar ons 2e huis. Een heerlijk familiehuis met voldoende ruimte, zodat de kinderen en kleinkinderen konden komen logeren. En waardoor we het als eigenaren in de zomer ook zelf zouden kunnen verhuren.

Toen we uiteindelijk deze wereldplek vonden, met geweldig uitzicht, in een rustige en schone regio, waar het tumult van de wereld aan je voorbij gaat, met een lekker klimaat en vriendelijke mensen, hebben we de knoop doorgehakt.

We zijn aan de slag gegaan en creëerden ons droomhuis met de hulp van een bevriende architect, en een ervaren Nederlandse bouwbegeleider ter plekke en een gerenomeerde en ISO-gecertificeerde aannemer uit Frankrijk. In 2010 startte de bouw, in 2011 was de oplevering en sindsdien is het grote genieten begonnen.

Luxe vakantiehuis Dordogne Frankrijk

Kijk wanneer ons vakantiehuis nog vrij is
Boek uw Dordogne vakantie rechtstreeks bij de Nederlandse eigenaren

Beschikbaarheid