Nederlandse eigenaren in de Dordogne

wij vertellen u er graag meer over

De Nederlandse eigenaren van uw vakantiehuis in de Dordogne

Wij zijn Henriëtte en Cees Bekkers, de Nederlandse eigenaren van Porte Bonheur. Een paar jaar geleden hebben we besloten in de zomermaanden ons vakantiehuis in de Dordogne Frankrijk te verhuren. Sindsdien hebben we al veel families mogen ontvangen, waarvan enkele al meerdere keren. Dat ervaren we als een compliment en het is telkens weer een bijzonder gevoel onze gasten persoonlijk te ontvangen. Wij stellen ons graag voor en geven wat achtergrond informatie over het ontstaan van ons huis.

Henriëtte Bekkers

Al heel veel jaren denk ik met een warm hart aan de Dordogne, waar we op een of andere manier steeds terecht kwamen.

Cees en ik hebben 3 kinderen die inmiddels ook ieder een partner hebben, met als gevolg dat er ook nog 6 prachtige kleinkinderen zijn, waar we enorm van genieten !

Naast mijn moederrol was ik ook medewerkend echtgenote, zoals ze dat in België zo mooi noemen, en heb ook ik me volledig ingezet om van ons bedrijf een succes te maken en ik ben dan ook trots op het resultaat.

Maar toen werd het tijd voor iets anders. Heerlijk gaan genieten in Frankrijk in een streek waar het lijkt of de tijd heeft stilgestaan.

Cees Bekkers

Na een lange carrière in de autobranche (autoleasing en dealerships) heb ik samen met Henriëtte een switch gemaakt naar de houtbouw sector en hebben we de bedrijven Russell Woods (traditionele eiken gebouwen) en Tymber Buildings (houtskeletbouw) opgezet.

In 2008 heeft onze oudste zoon ons vervoegd en in 2014 heeft hij deze bedrijven overgenomen waarna ik nog diverse jaren met hem heb meegewerkt.

Sinds 2013 genieten we deeltijds van ons verblijf in Frankrijk en in 2020 hebben we de beslissing genomen om ook aan anderen de gelegenheid te bieden van deze prachtige rustgevende stek te genieten gedurende een beperkt aantal weken per jaar.

Het ontstaan van ons luxe vakantiehuis in de Dordogne Frankrijk

We waren zowat ieder jaar regelmatig in Frankrijk op vakantie en voelden ons altijd erg aangetrokken tot de Dordogne.
Tijdens onze vakantie in 2010 stootten we toevallig op een uniek bouwkavel met een adembenemend uitzicht, in een bijzonder rustige omgeving. We besloten om een droom werkelijkheid te laten worden en hakten we binnen 24 uur de knoop door om dit perceel te kopen.
Geen vakantiehuis, maar ons 2e huis. Een heerlijk familiehuis met voldoende ruimte, zodat de kinderen en kleinkinderen konden komen logeren. En waardoor we het als eigenaren in de zomer ook zelf zouden kunnen verhuren.

We zijn aan de slag gegaan en creëerden ons droomhuis, een prachtige Périgordine, in samenwerking met een gerenomeerde en ISO-gecertificeerde aannemer uit Frankrijk. In 2012 werd gestart met de bouw en naast het huis konden natuurlijk enkele ‘eigen’ eiken bijgebouwen niet ontbreken en werd er ook een comfortabel zwembad gerealiseerd.
In 2013 kon het grote genieten beginnen !

Privé zwembad Luxe Vakantiehuis Dordogne Porte Bonheur

Kijk wanneer ons vakantiehuis nog vrij is
Boek uw Dordogne vakantie rechtstreeks bij de Nederlandse eigenaren

Beschikbaarheid