luxe vakantiehuis Dordogne

alles wat je ervan mag verwachten

Dit vakantiehuis in de Dordogne huurt u rechtstreeks bij de Nederlandse eigenaren.

Le Beau Rêve is ons huis in de Dordogne, waar we regelmatig met heel veel plezier verblijven, en dat u in de zomermaanden kunt huren. Dan is ons huis tijdelijk uw vakantiehuis. We laten ons huis voor de verhuur officieel keuren en het is beoordeeld met 5 sterren. Daar zijn we trots op, het is dus met recht een luxe vakantiehuis met als kenmerken; ruim, licht, compleet, comfortabel en privacy.

U huurt rechtstreeks en vertrouwd bij ons, de Nederlandse eigenaren!

Een luxe vakantie is ook goede nachtrust in een vakantiehuis in Frankrijk!

Naast ontspanning en genieten, spelen ook kwaliteit van het bed, een donkere en stille slaapkamer, en ventilatie en hygiëne van kamer en bed een belangrijke rol. Wij houden daar rekening mee, zodat u tijdens uw vakantie optimaal kunt genieten en ontspannen. Uw beide slaapkamers hebben hun eigen ruime badkamer en openslaande deuren naar de tuin.

Woonkamer en woonkeuken met uitzicht op tuin, zwembad en Dordogne vallei.

De woonkamer is met een ruime opening verbonden met de woonkeuken.

Beiden zijn compleet ingericht, met ieder 36 m2 ruim te noemen voor een vakantiehuis, en licht vanwege openslaande ramen en deuren. U heeft direct toegang en uitzicht op het terras, de grote tuin, het zwembad en de Dordogne vallei en aan de voorkant op Belvès en omgeving.

Terras, tuin en verwarmd privé zwembad

Het overdekte terras is voorzien van eettafel en stoelen, plafondventilator met verlichting en afstandsbediening, buitenkeuken met Cadac gas BBQ.

In de tuin een jeu de boules-baan van wedstrijdformaat met picknickbank en parasol, en voor de kinderen speeltoestellen en, favoriet bij alle kinderen, de grote in-ground trampoline.

Het verwarmde privé zwembad met ruim terras, buitendouche, loungeset, Lafuma relaxfauteuils en meerdere parasols. Het zwembad is veilig voor kinderen, want zichtbaar en op korte afstand van het overdekte terras. U krijgt ook de beschikking over de sleutels van het roldek, met de in Frankrijk gehanteerde veiligheidsnorm NF P90-308. En er voor kleine kinderen zijn saftey alarm armbandjes beschikbaar.

Wat een luxe, uw vakantiehuis heeft een ruime inpandige garage

Met 36 m2 beschikt u over een ruime inpandige garage, met een elektrische roldeur van 3 mtr breed en 2 mtr inrijhoogte. Vanuit de garage komt u, via de bijkeuken, rechtstreeks in huis.
En er is ook nog ruime parkeergelegenheid voor de garage, op het eigen terrein, dat geheel omheind is en met een elektrische poort van 3 meter breed.

Ons vakantiehuis in de Dordogne huren, is een bijna all-inclusive vakantie!

We zeggen bijna all-inclusive huren, omdat wij niet voor u koken. Want dat zult u zelf moeten doen, of uit eten gaan. En dus zelf uw boodschappen doen, maar dat is geen straf in Frankrijk! En maar in beperkte mate boodschappen doen. Want u vindt nagenoeg alle verbruiksartikelen in uw vakantiehuis.

En ook de kosten voor water, energie, internet, schoonmaak van huis en zwembad zijn inbegrepen, evenals de toeristenbelasting. Onze Nederlandse en Belgische gasten waarderen onze formule en het rechtstreeks contact met de eigenaren, getuige de reviews op deze website en social media.

Vraag bij uw voorgenomen huren naar onze all-inclusive faciliteiten.